Butterfly and Lily Blooming Tea

_vyrn_15921230

Bai He Yu Die – Butterfly and Lily Blooming Tea

Ingrediente: ceai alb, floare de crin.

Frunzele sunt lăsate să se usuce, iar apoi sunt uşor încalzite la aburi pentru a facilita procesul de rulare manuală. În timpul infuzării frunzele se deschid pentru a dezvălui floarea de crin. Butterfly and Lily este un ceai seducător, aromat, poate fi consumat oricând.

Preparare: Pentru a beneficia de toate avantajele acestui ceai, se recomandă utilizarea unui recipient de sticlă, transparent, de dimensiuni generoase, încât să îi permită florii să se deschidă în adevărata ei splendoare.

O floare de ceai se pune în aproximativ 500 ml de apă (85°C) şi se infuzează 2-3 minute. Este foarte important ca apa să se lase la răcit 2-3 minute înainte de a se turna peste bulbul de ceai. În felul acesta nu există riscul ca ceaiul să capete un gust amărui. Fiecare floare de ceai se poate reinfuza de 3 ori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: